Over ons

Wij verkopen uw woning snel en zorgeloos

88 Makelaars Kopen

Ervaren verkopers

Wij zijn onderdeel van 88 Makelaars. Een bekende makelaarsbranche.

Wie zijn 88 Woningen?

Wij zijn uw ervaren vastgoed specialist

88 Woningen is een ervaren vastgoed specialist. Wij zijn een aftakking van 88 Makelaars, een welbekende makelaarsbranche in Den Haag en Rotterdam.

Ons klantenbestand bestaat uit een groot netwerk van verkopers die snel van hun woning af willen, zonder tussenkomst van een makelaar. Door onze connecties met (internationale) beleggers, makelaarskantoren en geïnteresseerden lukt het ons om uw woning in een razendsnel tempo te verkopen. Zónder makelaarskosten en zonder voorbehoud van financiering.

Direct een gratis aanvraag

Wilt u graag uw woning verkopen? Dan staat 88 Woningen voor u klaar. Vul gemakkelijk uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag of opdracht? Neem dan telefonisch contact met ons op.

[contact-form-7 id="11" title="Gratis aanvraag"]

Dit doet
88 Woningen

Snel, 100% transparant en resultaatgericht

Wij hebben als doelstelling om elk jaar minstens 88 woningen te verkopen. Dit lijkt ons aardig te lukken. Door onze uitstekende en snelle service, hebben wij al menig tevreden klanten. Ons team doet het volgende zodat de klant zorgeloos zijn of haar huis kan verkopen:

0
Woningen verkopen in 2021
“Ik ben erg tevreden over 88 Woningen. Het contact was fijn en verliep snel. Er waren meerdere manieren van contact mogelijk en het contact was vriendelijk. Bij vragen gaf een van de medewerkers snel antwoord. We waren het al snel eens over de uiteindelijke verkoopprijs en voorwaarden. Wij hadden zelf haast met verkopen en de medewerkers van 88 Woningen hebben ons goed geholpen tijdens het proces, zodat alles vlekkeloos verliep. Ik had geen zorgen meer en dit vond ik een groot pluspunt!”
H van der Zanden
Rotterdam
5/5

Velen gingen u voor

Positieve en tevreden klanten

Wij hebben inmiddels al menig tevreden klanten door onze handelswijze. Door onze uitstekende en snelle service, kunnen wij uw huis zorgeloos voor u verkopen.

Wilt u ook uw woning verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Shopping Basket
×

Hallo!

Stuur ons gemakkelijk een vraag via WhatsApp. Hieronder ziet u de beschikbare medewerkers.
Wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.

Liever direct contact?
Bel ons dan via: 088 888 88 89

×